Nederland - 17 augustus 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

ING verhoogt koersdoel KPN

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor KPN verhoogd van 3,20 naar 3,40 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Analist Emmanuel Carlier van ING stelde de verwachtingen voor de operationele vrije kasstroom voor de periode 2017 tot 2019 met circa 1,5 procent opwaarts bij en is daarmee positiever dan de bedrijfsconsensus. De analist mikt op een sterke groei van de vrije kasstroom, waarbij het negatieve effect van licht lagere omzetcijfers wordt gecompenseerd door de geboekte vooruitgang van het kostenbesparingsprogramma en een verlaging van bepaalde kosten.

Carlier noemde KPN verder aantrekkelijk gewaardeerd en sprak van sterke kwartaalresultaten, geholpen door een groei van het klantenbestand in het consumentensegment. De omzet viel licht lager uit dan de verwachtingen, zo merkte de analist op, maar dit was vanwege het minder belangrijke iBasis en de omzet bij wholesale. Een verbeterende trend binnen het zakelijk segment van KPN noemde Carlier geruststellend.

ING verwacht verder dat KPN in de komende drie jaar circa 15 procent van zijn marktwaarde zal uitbetalen aan dividenden.

Op een rood Damrak koerste het aandeel KPN donderdagochtend 0,4 procent hoger op 3,08 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.