Nederland - 21 juni 2018 - Aandelen

ING verhoogt koersdoel IMCD

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft donderdag het koersdoel voor IMCD verhoogd van 63,70 naar 65,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

In het nieuwe koersdoel verwerkten analisten van de bank de recente overname van E.T Horn en de hogere winstcijfers door een sterke start van het jaar. De marktvorsers verwachten dat de winst van IMCD verder zal aantrekken in de komende jaren, in het licht van een hogere vraag naar chemicals en de integratievoordelen van recente overnames.

ING verhoogde de ramingen voor IMCD en mikt voor 2019 op een EBITDA van 207 miljoen euro, waar het eerder nog uitging van 200 miljoen euro. Ook voor het jaar daarop werd ING positiever. Wel merkten de analisten op dat er zich enkele donkere wolken aan de horizon kunnen vormen, waaronder een mogelijke groeivertraging van de mondiale economie en een naderende handelsoorlog.

Het aandeel IMCD koerste donderdagochtend 1,9 procent hoger op 57,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.