Europa - 10 maart 2020 - Beursbrink

ING verhoogt koersdoel Flow Traders

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft dinsdag het koersdoel voor Flow Traders verhoogd van 26,50 naar 30,00 euro met onveranderde koopaanbeveling. Ook werd het aandeel toegevoegd aan de favorietenlijst.

“Flow Traders is een van de weinige aandelen die profiteert van de turbulentie op de financiële markten”, aldus analist Albert Ploegh.

Sinds eind februari deed het aandeel Flow Traders het 15 procent beter dan de AEX, maar presteerde het 20 procent slechter dan de Amerikaanse sectorgenoot Virtu.

Vanwege de huidige onrust op de beurzen denkt Ploegh dat Flow Traders in dit eerste kwartaal een netto handelsomzet genereert van meer dan 110 miljoen euro met een EBITDA van 55 miljoen euro. Dat is ruim beter dan gemiddeld.

Voor het eerst vindt ING de consensus voor Flow Traders ook realistisch ogen en is er zelfs wat opwaarts potentieel, aldus de analist.

Op een groen Damrak noteerde Flow Traders dinsdag 2,7 procent lager op 22,42 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.