Europa - 30 juni 2021 - Aandelen

ING start volgen Fastned met Houden advies

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING is woensdag gestart met het volgen van Fastned met een Houden advies en een koersdoel van 60,00 euro.

Met een belegging in Fastned spelen beleggers in op een snel aantrekkende penetratie van elektrische auto’s in combinatie met een “agressieve” uitrol van laadstations, aldus analisten van ING.

Bij een hogere penetratie van elektrische auto’s zijn de laadstations van Fastned volgens ING “zeer aantrekkelijk” met een “buitengewoon hoog” rendement op het geïnvesteerd kapitaal. “Met dat gezegd hebbende, zijn we van mening dat in de waardering van het aandeel al rekening wordt gehouden met de uitrol van meer laadstations dan nu in de pijplijn zitten.”

ING ziet de omzet van Fastned dit jaar stijgen met 6 miljoen euro naar 13 miljoen euro. In 2022 zal de omzet op 31 miljoen euro zitten en in 2023 zelfs ruimschoots verdubbelen naar 66 miljoen euro. In 2022 zal de genormaliseerde EBITDA ook voor het eerst positief zijn, denkt de bank.

Het aandeel Fastned steeg woensdagochtend met 0,4 procent tot 55,70 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.