VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 11 december 2019 - Beursbrink

ING plaats Arcadis op favorietenlijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft Arcadis op zijn favorietenlijst voor de Benelux geplaatst en het koersdoel verhoogd van 22,00 euro naar 24,00 euro met een onveranderd koopadvies.

De analisten van ING gaven aan dat de resultaten van Arcadis in het derde kwartaal vertrouwen geven, en dan met name op het gebied van marge. “Arcadis is op weg om zijn EBIT-marge doelstelling van 8,5 tot 9,5 procent te halen.”

In de visie van ING is de korting van 40 procent op de aandelenkoers van Arcadis ten opzichte van de concurrentie niet gerechtvaardigd. “Het klopt dat Arcadis nog achterloopt op de concurrentie, maar de markt onderschat in onze optiek in het vermogen van het bedrijf om de marges te herstellen en de risico’s worden door de markt overschat.”

“We denken dat een korting van 25 procent voor de komende 6 tot 12 maanden meer op zijn plaats is en op termijn mogelijk zelfs een lagere korting“, aldus ING.

Het aandeel van Arcadis noteerde woensdag 3,7 procent hoger op 19,59 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.