Nederland - 12 september 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

HSBC verlaagt koersdoel Gemalto

(ABM FN-Dow Jones) HSBC heeft dinsdag het koersdoel voor Gemalto verlaagd van 45,00 naar 42,00 euro bij een ongewijzigd Houden advies.

De analisten van de Britse bank zijn voorzichtiger geworden ten aanzien van de omzetgroei van de Franse digitale beveiliger. Het bestuur is volgens hen de controle over de omzetgroei kwijt geraakt en heeft daarbij geen of tenminste te laat actie ondernomen om de kostenbasis te verlagen.

Het is volgens HSBC de vraag wanneer Gemalto is in staat is het tij te keren. De digitale beveiliger heeft de aankondiging van het nieuwe strategische plan uitgesteld tot de eerste helft van 2018. De marktvorsers merkten op dat er daardoor weinig zichtbaarheid is op de vooruitzichten van het bedrijf. Wel verwachten de analisten dat volgend jaar de omzet weer zal aantrekken.

Het aandeel Gemalto sloot maandag 2,4 procent lager op 16,21 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.