Smallcap Pro - 6 februari 2023
door AMY YASSIM

Hoe je +125% winst maakt met optie trading

We hebben al vaker geschreven over de Optie Trader. Een ongeëvenaard product, gericht op optietraders die op zoek zijn naar beleggingskansen. Is het geschikt voor beleggers die nog nooit met opties hebben gewerkt en verwachten morgen miljonair te zijn met deze tips? Nee. Niet bepaald.

Is het geschikt voor beleggers, op zoek naar setups met hele concrete alerts, direct geleverd op je smartphone? Absoluut!

Hoe dat er precies uitziet?

Bij ons krijg je een alert zodra we een positie openen. Altijd beknopt en in heldere taal:

Dan krijg je ook een alert, als we de positie wijzigen. Of als we bijvoorbeeld gedeeltelijk winstnemen.

Ook hier krijg je de alert direct op je telefoon, zodra onze traders de trade doen. Waar veel andere soortgelijke diensten werken met emails (die vaak vertraagd aankomen), is dat bij ons niet zo.

Want, alles gaat real-time, via Telegram:

Het bovenstaande voorbeeld is van Nordstrom. En dat geeft direct een goed beeld van wat voor aandelen wij handelen: altijd kijkend naar aandelen die explosief hard kunnen bewegen. Want als die dan knallen, en je zit er in met opties, dan is het direct raak.

  • Explosieve aandelen
  • Met opties die we een paar weken tot een paar maanden aanhouden (dus geen day trading!)
  • Altijd gericht op Amerikaanse posities, dus alerts ontvang je tussen 16.00 en 22.00.

Hoe het met Nordstrom is afgelopen?

Gisteravond kwam het nieuws naar buiten dat Nordstrom een nieuwe activitische aandeelhouder heeft. En de koers spoot daarop omhoog.

Voor ons een mooi moment om winst te pakken op de positie en deze volledig te sluiten. Weer een mooie winst van ruim 125% in een paar weken tijd.

En ben je nog geen abonnee van de Optie Trader?

Abonneer dan via deze link. Kostprijs is 399 euro voor 12 maanden.

Dat is inclusief een videocursus, waarin een professionele optiehandelaar van A tot Z uitlegt hoe jet met opties kan beleggen. En als bonus een strategie geeft waarmee je rond de 20% per jaar kan verdienen met opties.

Alleen die driedelige cursus, is e 399 euro al meer dan waard. Even los van alle alerts die je nog ontvangt.

>> Abonneren via deze link.

 

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Smallcap Pro

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Smallcap Pro

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.