Smallcap Pro - 19 augustus 2023 - Small-cap
door VINCE

Small Cap met +171% potentieel!

De analisten van het Smallcap Pro Rapport hebben in juli een nieuwe koopkans gevonden. Een grondstoffenbedrijf dat actief is in ‘rare earth metals’ trok de interesse. Het is een unieke speler binnen deze extreem belangrijke markt. Een mobiele telefoon kan zonder rare earth metals niet draaien, om maar een voorbeeld te geven. In de komende 2 tot 4 jaar zien we de koers van het bedrijf stijgen met maar liefst 171,6%!

Zie hieronder de koers van het aandeel. Sinds de top in 2022, is het met 60% gedaald door lage metaalprijzen. Maar in de komende 2 tot 4 jaar verwachten we dus een 171% stijging!

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

Waarom verwachten we een 171% stijging?

Zoals we in de introductie al benoemde, zijn rare earth metals (REM) extreem belangrijk in het hedendaagse leven van een mens. Mensen spenderen bijvoorbeeld uren per dag op hun telefoon, die zonder deze metalen niet werken!

80% van de REM productie vindt plaats in China. Maar het bedrijf dat wij volgen opereert in Amerika en is het enige opgeschaalde complex in zijn soort in het westelijk halfrond! De Amerikaanse mijn was voor zijn sluiting een van de grootste spelers in de markt. Een aantal jaar geleden werd het echter weer geopend en dat zien we als enorme potentie voor succes.

Maar het heeft niet alleen een unieke positie in een belangrijke markt, het ondergaat ook een interessante transformatie. Tot op heden was het nog een ‘simpele’ miner. Maar met een 3 fasen plan wil het grondstof tot eindproduct zelf kunnen maken.

Kortom, een combinatie die het bedrijf en zijn koers enorm kan laten groeien! Meer over dit aandeel lees je in het Smallcap Pro Rapport.

Foto: iStock

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Smallcap Pro

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Smallcap Pro

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.