VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 9 november 2020 - Aandelen

Goed kwartaal B&S

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) B&S heeft in het derde kwartaal goed gepresteerd. Dit concludeerden analisten van ING maandag.

De omzetdaling in het derde kwartaal was beduidend lager dan in de eerste zes maanden, aldus ING. De bank rekende voor het afgelopen kwartaal op een omzetkrimp van 5 procent, maar dit was slechts 2,1 procent.

Voor 2020 mikt ING op een omzet van 1.876 miljoen euro, waaraan het vierde kwartaal 576 miljoen euro bijdraagt. Dat was een jaar eerder 606 miljoen euro. Deze omzetkrimp van 5 procent lijkt met het oog op de nieuwe coronamaatregelen redelijk, aldus de analisten. ING wees er wel op dat de consensus van Bloomberg een stuk negatiever is, met een omzetdaling van bijna 15 procent in het vierde kwartaal.

ING heeft een koopadvies op B&S met een koersdoel van 10,50 euro. Op een groen Damrak steeg het aandeel B&S maandag 1,1 procent.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.