Europa - 8 mei 2020 - Beursbrink

Geruststellende update Heijmans

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Heijmans heeft een redelijk geruststellende kwartaalupdate afgegeven. Dit stelden analist Tijs Hollestelle van ING vrijdag.

Zowel de omzet als het resultaat lag afgelopen kwartaal hoger dan een jaar eerder, net als de woningverkopen, terwijl het orderboek redelijk stabiel bleef.

Heijmans, zo benadrukte Hollestelle, merkte op dat de omzet voor 2020 grotendeels al in de boeken zit. En als de omstandigheden niet te veel wijzigen, denkt de bouwer deze omzet ook te kunnen realiseren. De analist benadrukte dat Heijmans vrijwel volledig blootgesteld is aan de Nederlandse bouwmarkt, waar de lockdown relatief mild was in vergelijking met andere landen.

ING noemt verder de financiële positie van Heijmans gezond.

De bank herhaalde dan ook het koopadvies voor Heijmans met een koersdoel van 10,50 euro. Het aandeel noteerde vrijdag 5,2 procent hoger op 6,66 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments