België - 15 november 2016 - Aandelen
door FRANCIS MUYSHONDT

Ga op visite bij bpost

bpost haalt al enkele dagen de krantenkoppen met zijn vriendelijk bod op het Nederlandse PostNL. Hoewel de buren de toenadering hebben afgewimpeld is nog niets beslecht. Ondertussen is het aandeel de voorbije week flink teruggevallen. De tegenvallende cijfers voor het derde kwartaal lagen grotendeels aan de basis hiervan. Maar hoe lopen de zaken nu echt bij de postgroep en hoe ziet de toekomst er uit?
Om een antwoord te krijgen op deze vragen kunt u vandaag terecht op de jaarlijkse Capital Markets Day van bpost in Antwerpen. Deze meeting is wel gericht naar institutionele beleggers en analisten maar u kunt er ook bij zijn. Het enige wat u moet doen om alles te kunnen volgen via een livestream, is je registreren op dit webadres.
De eerste uiteenzetting start om 13 uur en gedurende de namiddag passeert het hele topmanagement zoals CEO Koen Van Gerven en CFO Koen Beeckmans de revue:
bpost1
Het wordt alvast uitkijken naar de Q&A-sessie om 17u10 want het staat als een paal boven water dat ‘PostNL’ een belangrijke topic zal zijn.
Wil je weten wat wij bij BeursBrink over bpost denken? Als je nu intekent op het BE Rapport dan weet je het direct.
Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws België

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit België

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.