Europa - 2 november 2020 - Aandelen

Eerlijk overnamebod op Kiadis

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Het overnamebod van 308 miljoen euro van Sanofi op Kiadis biedt een forse premie van 272 procent, maar is nog altijd 56 procent lager dan de prijs van de beursintroductie. Dit stelde KBC Securities maandag.

Het is evenwel een eerlijk bod, meent KBC, omdat het de intrinsieke waardering van de programma’s in ontwikkeling van Kiadis benadert.

KBC adviseert aandeelhouders om het bod van 5,45 euro per aandeel te accepteren. Het koersdoel gaat dan ook van 2,80 naar 5,45 euro.

De analisten merkten op dat na de beoogde uitkoop van Sioen en het bod op Kiadis de poort voor het kopen van beursgenoteerde biotechbedrijven wijd open lijkt te staan.

Het aandeel Kiadis koerste maandag 247 procent hoger op 5,08 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.