Nederland - 29 juni 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Degroof Petercam verlaagt advies voor Accell naar Houden

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft donderdag het advies voor Accell verlaagd van Toevoegen naar Houden en het koersdoel neerwaarts bijgesteld van 34,00 naar 32,00 euro.

Analist Frank Claassen merkte daarbij op dat het niet waarschijnlijk lijkt dat Pon op korte termijn terugkomt met een nieuw overnamebod.

Verder wijst de aankondiging dat Accell op zoek is naar een nieuwe CEO er volgens de marktvorser op dat het bedrijf zelfstandig verder wil. 

Claassen voorziet daarnaast geen positieve verrassing bij de op 21 juli te rapporteren halfjaarcijfers vanwege het slechte voorjaarsweer en de uitdagende vergelijkingsbasis ten opzichte van dezelfde periode in 2016. Hij wees er daarbij op dat de handhaving van de outlook voor het hele jaar, met groei van omzet en resultaat, haalbaar moet zijn gezien de gemakkelijke vergelijkingsbasis voor het tweede halfjaar ten opzichte van een jaar geleden.

Hij wees er tenslotte op dat de aangekondigde investeringen van 20 miljoen tot 30 miljoen euro in de komende jaren in de aangepaste strategie de resultaten ook kunnen drukken. 

De analist ziet voor de korte termijn weinig opwaarts potentieel voor het relatief duur geprijsde aandeel. Op een nagenoeg vlakke beurs noteerde het aandeel Accell donderdagochtend 1,5 procent lager op 28,91 euro.

Door: ABM Financial News.

[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.