Europa - 21 september 2020 - Aandelen

Degroof Petercam verhoogt koersdoel Sligro

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft het koersdoel voor Sligro Food Group verhoogd van 12,00 naar 16,00 euro bij een ongewijzigd Houden advies. Dit bleek maandag uit een rapport van analist Fernand de Boer.

Volgens Degroof Petercam gaat Sligro goed om met de coronacrisis en zal dit de positie van het bedrijf in de foodservice markt versterken op de middellange en lange termijn. Sligro bespaart operationeel kosten en de drukt de investeringen. Ook wordt het financieel goed ondersteund om de coronacrisis te overleven.

De Boer blijft wel voorzichtig over de marktomstandigheden op de korte en middellange termijn vanwege de macro-economische impact van de corona-uitbraak. Degroof Petercam denkt dat het enkele jaren kan duren voor het consumentenvertrouwen en de koopkracht zijn hersteld. Daarom wordt het Houden advies gehandhaafd.

Verder merkte de analist in zijn rapport op dat Sligro klaar is om nieuwe overnames te doen, waarvoor ook geld beschikbaar is. De Boer verwacht dat Sligro middelgrote spelers zal proberen te kopen om zo blinde vlekken te kunnen invullen.

Het aandeel Sligro Food Group noteerde maandagochtend 3,2 procent lager op 15,56 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.