Europa - 31 januari 2022 - Aandelen

Degroof Petercam verhoogt koersdoel KPN

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft maandag het koersdoel voor KPN verhoogd van 2,70 naar 3,00 euro bij handhaving van het Houden advies.

Analist Vivien Maquet noemde de resultaten van KPN conform verwachting en ook het inkoopprogramma van eigen aandelen ter waarde van 300 miljoen euro was geen verrassing gezien de solide vrije kasstroom en een schuldratio die onder de doelstelling van KPN uitkwam.

De outlook voor dit jaar noemde Maquet conservatief op het vlak van de aangepaste EBITDA na leases. De verwachtingen voor de vrije kasstroom zijn dan weer volledig in lijn met de ramingen van Maquet en zelfs iets hoger dan waar de consensus op mikt. Daarom verwacht de analist dat de consensus omhoog kan.

“We zijn van mening dat het bedrijf volledig op schema ligt om de doelen voor 2023 te behalen”, aldus Maquet.

Degroof ziet ruimte om het koersdoel voor KPN te verhogen tot 3,00 euro op basis van de multiples bij sectorgenoten en de kasstroom.

Het aandeel KPN steeg maandagochtend met 0,8 procent tot 2,92 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.