Europa - 19 november 2020 - Aandelen

Degroof Petercam verhoogt koersdoel Arcadis

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft donderdag het koersdoel voor Arcadis verhoogd van 23,00 naar 30,00 euro bij een ongewijzigd koopadvies.

Analist Luuk van Beek merkte op dat Arcadis in de afgelopen jaren de organisatie heeft versimpeld met een sterkere focus na een periode van “fragmentatie en verwarring”. Dit leidde volgens hem tot een verbetering in de resultaten, vooral in de tweede helft van 2019. “We zijn van mening dat het bedrijf nu klaar is om vanuit deze basis verder te groeien”, aldus Van Beek.

De analist merkte op dat het realiseren van autonome omzetgroei nooit de kracht van Arcadis is geweest, maar dat de recente verbeteringen in vooral de Amerika’s vertrouwen geven dat het bedrijf zijn beloftes waarmaakt. Arcadis kreeg bovendien beter inzicht in de winstgevendheid van de verschillende type projecten, hetgeen de onderneming in staat stelt om de omzetgroei uit de meest winstgevende sectoren te halen. In combinatie met verbeteringen op het digitale vlak en de ontwikkeling van nieuwe diensten, zou de doelstelling voor een hogere marge haalbaar kunnen zijn, zo oordeelde de analist.

Het aandeel Arcadis koerste donderdag 1,2 procent hoger op 23,88 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.