Nederland - 3 september 2019 - Industrie

Credit Suisse zet ArcelorMittal op kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse is opnieuw begonnen met het opvolgen van ArcelorMittal met een Outperform advies. Dit bleek dinsdag uit een rapport van de Zwitserse bank.

De analisten van Credit Suisse denken dat er in de komende zes maanden een ‘turnaround’ in de staalsector zal plaatsvinden. Verder zal ArcelorMittal na twee jaar van investeren de vruchten weten te plukken, waardoor de staalgigant volgens de analisten veel cash zal genereren.

Daarnaast menen de analisten dat beleggers ArcelorMittal afstraffen voor de overname van het Italiaanse Ilva en de deelneming in het Indiase Essar. Dat is volgens Credit Suisse onterecht wat beleggers kansen biedt.

Het advies dat Credit Suisse geeft slaat op de Amerikaanse notering van ArcelorMittal. De Zwitsers geven een koersdoel van 29,00 dollar.

In Amsterdam daalde het aandeel ArcelorMittal dinsdag 1,2 procent naar 12,72 euro. De koers van de ADR noteert op 14,37 dollar.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel