Europa - 14 december 2020 - Aandelen

Credit Suisse verhoogt koersdoel Heineken

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor Heineken verhoogd van 97,00 naar 105,00 euro, met handhaving van het Outperform advies.

De zakenbank denkt dat Heineken op weg is naar hogere marges en een beter algoritme voor de winstgroei op de middellange termijn.

Die betere winstgroei zou te danken zijn aan een superieure omzetgroei in combinatie met kostenbesparingen die meer ruimte bieden voor het balanceren van herinvesteringen dan in het verleden.

De winstverwachtingen voor 2020 en 2021 gaan bij Credit Suisse met 9 procent omhoog en die voor 2022 met 4 procent, mede dankzij betere trends voor prijzen en volumes in Nigeria en Brazilië en sneller margeherstel voor de groep als geheel.

Het wachten is nu op de strategie-update, stelde Credit Suisse.

Het aandeel Heineken stond maandag 0,9 procent hoger op 91,74 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.