Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 19 oktober 2018 - Luchtvaart

Credit Suisse verhoogt koersdoel Air France-KLM

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 8,02 naar 9,39 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

Analisten van Credit Suisse stelden de ramingen voor het bedrijfsresultaat (EBIT) in 2018 met 9 procent opwaarts bij, vanwege de prijsverhogingen die Air France-KLM in het derde kwartaal wist door te voeren. Ook kregen de marktvorsers er meer vertrouwen in dat Air France-KLM de kapitaalkosten in 2018 tot 2019 beter kan opvangen.

Toch blijft Credit Suisse aan de zijlijn, in afwachting van de verdere ontwikkelingen met betrekking tot het conflict van het personeel met de top van de luchtvaartmaatschappij. Ook is Credit Suisse benieuwd naar de strategische visie van de nieuwe CEO.

Het aandeel Air France-KLM koerste vrijdagochtend 5,1 procent lager op 8,04 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel