Europa - 6 oktober 2020 - Aandelen

Credit Suisse plakt koopadvies op Adyen

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse is dinsdag gestart met het volgen van Adyen met een Outperform advies en een koersdoel van 1.861,00 euro.

In de periode 2015 tot en met 2019 wist de Amsterdamse betaalspecialist een samengestelde jaarlijkse omzetgroei van 50 procent te realiseren, de EBITDA was zelfs goed voor 60 procent. “En we denken dat deze trend doorzet in de periode tussen 2019 en 2024 met een omzetgroei van 38 procent en een EBITDA van 39 procent”, aldus analist Charles Brennan.

Het grootste risico noemt Brennan een verstoring door de corona-uitbraak in de tweede jaarhelft. Daarbij houdt de analist rekening met een geleidelijk herstel van de betaalvolumes, zowel in de luchtvaartsector als daarbuiten.

Het aandeel Adyen daalde dinsdag 1,7 procent naar 1.603,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.