Europa - 6 augustus 2021 - Aandelen

CM.com supersonische groeier

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Zakenbank Kempen heeft de taxaties voor CM.com flink verhoogd, na de halfjaarcijfers van het bedrijf. Dit bleek uit een rapport van analist Nigel van Putten.

CM.com meldde vorige week een “supersonische groei” van maar liefst 85 procent in de eerste helft van 2021, merkte Van Putten op. Daarmee presteerde CM.com flink beter dan sectorgenoten en ook duidelijk beter dan verwacht.

Vooral in Nederland deed CM.com het volgens de analist buitengewoon goed.

CM.com verhoogde bij de halfjaarcijfers ook de outlook. Het bedrijf mikt nu op een jaaromzet van 220 tot 240 miljoen euro. Eerder mikte het nog op 205 tot 225 miljoen euro. Kempen verwacht dat de bovenkant van die nieuwe bandbreedte haalbaar is.

“Hoewel we het niet oneens zijn met het huidige koersniveau, denken we dat de aandelen nu redelijk de huidige realiteit en sterke vooruitzichten van het bedrijf weerspiegelen”, zei Van Putten, die daarom zijn koopadvies introk, hoewel dat geen makkelijke beslissing was voor de analist. Er rest te weinig opwaarts potentieel op de korte termijn, denkt hij, en hij adviseert beleggers om een beter instapmoment af te wachten.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.