Nederland - 20 april 2018 - Vastgoed
door REDACTIE BEURSBRINK

Cijfers Wereldhave in lijn met verwachting

(ABM FN-Dow Jones) Wereldhave heeft in het eerste kwartaal van 2018 in lijn met de verwachtingen gepresteerd. Dit stelden analisten van JPMorgan Cazenove vrijdag in reactie op de kwartaalupdate van het vastgoedbedrijf.

De bruto huurinkomsten ontwikkelen zich volgens de ramingen van JPMorgan en de outlook werd bevestigd. Wereldhave verwacht dat de winst dit jaar lager uitkomt dan in 2017 en mikt nog altijd op een direct resultaat van 3,30 tot 3,40 euro per aandeel. Het dividend zal dit jaar 2,52 euro per aandeel bedragen.

Volgens de analisten van JPMorgan boekt het bedrijf “consistente vooruitgang” in het optimaliseren van de portefeuille in alle landen en blijft het vastgoedconcern toegewijd aan de plannen om 200 miljoen euro aan vastgoed af te stoten, waarvan inmiddels circa 90 miljoen euro is afgerond.

De marktvorsers verwachten een positieve reactie op de cijfers. Het aandeel staat dit jaar circa 19 procent lager en wordt verhandeld tegen een korting van 32 procent ten opzichte van de intrinsieke waarde en een dividendrendement van 7,8 procent.

Het aandeel Wereldhave sloot donderdag op 32,38 euro. JPMorgan heeft een Neutraal advies met een koersdoel van 38,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.