Nederland - 19 april 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Beursblik: NIBC verhoogt koersdoel voor ForFarmers

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft het koersdoel voor ForFarmers verhoogd van 8,30 naar 9,10 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Analist John David Roeg wees op de zeer bevredigende jaarresultaten, waarbij de verbeterde nettokaspositie heeft bijgedragen aan een oorlogskas van 500 miljoen euro.

Gezien de acquisitiestrategie van het veevoerbedrijf en de huidige gematigde overnameprijzen heeft ForFarmers de capaciteit om met het gebruik van zijn oorlogskas 90 procent aan de omzet en 70 procent aan de nettowinst toe te voegen.

Het opwaarts bijgestelde koersdoel is mede het gevolg van een optimistischer kijk op 2017/18 en de voordelen van het opgetuigde aandeleninkoopprogramma.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel ForFarmers woensdag 0,2 procent lager op 8,08 euro.

Door: ABM Financial News.

[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.