Europa - 23 september 2019 - Aandelen

Morgan Stanley zet Prosus op kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley is begonnen met het volgen van beursnieuweling Prosus met een Overwogen advies en een koersdoel van 92,00 euro.

Prosus biedt volgens de analisten blootstelling aan een groot aantal snel groeiende internetbedrijven. Vooral het belang in het Chinese Tencent valt op en is de belangrijkste aanjager, meent de bank. Ook Tencent heeft een Overwogen advies. Voor de komende drie jaar voorzien de analisten voor de Chinese internetgigant een omzetgroei van 23 procent en een winststijging per aandeel van 21 procent.

Ondanks dat Morgan Stanley een korting van 15 procent hanteert voor Prosus, rest er volgens de analisten nog altijd een opwaarts potentieel van 34 procent.

Het aandeel Prosus sloot vrijdag op 69,67 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel