Nederland - 25 juli 2018 - Aandelen

Berenberg zet Wessanen op kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft woensdag het advies voor Wessanen verhoogd van Houden naar Kopen met een ongewijzigd koersdoel van 14,50 euro.

Zwakker dan voorziene cijfers over het tweede kwartaal en een neerwaarts bijgestelde outlook voor 2018 leidden recent tot een koersdaling van 33 procent, zo merkten de analisten van Berenberg op.

De marktvorsers zijn van mening dat het bestuur van Wessanen “uitstekende” resultaten heeft geboekt in het aanjagen van de groei en het zoeken naar overnamekansen. Berenberg verwacht dan ook dat de autonome groei zal accelereren en dat de marges verder oplopen op de lange en middellange termijn.

Volgens de marktvorsers biedt de recente koersval dan ook een interessante instapmogelijkheid.

Het aandeel Wessanen maakte dinsdag een pas op de plaats op 11,63 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.