Europa - 28 januari 2021 - Beursbrink

Berenberg zet koopadvies op Fastned

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft donderdag een vers koopadvies afgegeven voor Fastned met een koersdoel van 80,00 euro.

De analisten van Berenberg noemen Fastned een aantrekkelijke speler in de snel groeiende markt voor elektrische auto’s in Europa. “Een megatrend”, aldus analist Jan Richard.

Door al in 2012 te starten met het opzetten van een netwerk van laadstations, is Fastned volgens de zakenbank in een positie gekomen om de één van de grootste aanbieders te worden op middellange termijn.

Berenberg denkt dat Fastned in 2029 in totaal 460 laadstations exploiteert en dat is volgens de analist goed voor een omzet van 447 miljoen euro en een EBIT-marge van 42 procent.

Het aandeel Fastned sloot woensdag op 56,80 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.