Europa - 28 oktober 2021 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Berenberg verlaagt koersdoel Corbion

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor het aandeel Corbion verlaagd van 48,00 naar 45,00 euro met handhaving van het Houden advies. Dit bleek donderdag bij een analyse van de resultaten over het derde kwartaal.

Berenberg wees in zijn analyse op de snelle autonome groei in de laatste achttien maanden, waarbij de autonome omzetgroei in het derde kwartaal zich in de ogen van de bank opmerkelijk verhield tot de afname met circa 12 procent van de aangepaste EBITDA.

Berenberg bracht donderdag naar voren dat de gevolgen van de prijsontwikkelingen in de grondstofmarkt voor Corbion zich inmiddels wel hebben doorvertaald, maar dat de algentechnologie nu onverwacht afstevent op winstgevendheid.

Berenberg is wel nog terughoudend met aanpassingen in de waardering, met het oog op de schaalvergroting bij Chinese concurrenten in polymelkzuur.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Corbion donderdag 3,3 procent hoger op 41,30 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.