Europa - 6 januari 2022 - Aandelen

Berenberg verlaagt koersdoel Besi licht

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor BE Semiconductor Industries verlaagd van 76,00 naar 75,00 euro bij handhaving van het Houden advies.

De analisten blijven positief over de marges en het bestuur van Besi. De korte doorlooptijden ten opzichte van de bredere halfgeleiderindustrie, in combinatie met het cyclische karakter van de sector, zorgen ervoor dat de omzet en winst in de huidige cyclus aantrekken, maar dat het zicht op de toekomst beperkt blijft. De industrie profiteert momenteel van grotere investeringen in de overstap naar 5G. Besi is met zijn omzet en winst zelfs al voorbij de piek uit de vorige cyclus.

Ook zet Besi eerste stappen in hybride bonding. “Hoewel de markt positief is over hybride bonding, zijn we bang dat groei op dit gebied onvoldoende zal zijn om een toekomstige cyclische daling van de kernactiviteiten op te vangen”, aldus het rapport.

Het aandeel Besi daalde donderdagochtend met 2,7 procent tot 70,38 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.