Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 25 maart 2019 - Retail

Berenberg verhoogt koersdoel Unilever

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft het koersdoel voor Unilever verhoogd van 54,50 naar 56,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

De analisten van Berenberg verwachten dat Unilever aan de margedoelstellingen voor 2020 kan voldoen en dat het Brits-Nederlandse voedingsmiddelenconcern met het kostenbesparingsprogramma van 6 miljard euro flexibeler is geworden. Bovendien heeft het concern nu meer ruimte voor investeringen om de autonome groei en het marktaandeel aan te jagen.

De analisten verwachten dat de zorgen onder beleggers over de margeontwikkeling wat zal afnemen en dat er zelfs in het meest tegenvallende scenario genoeg opwaarts potentieel is voor het aandeel. Daarbij zullen de belangrijkste factoren die eerder nog voor tegenwind zorgden, in 2019 langzaam wegebben richting 2020.

Het aandeel Unilever sloot vrijdag op 51,20 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel