Europa - 17 maart 2022 - Aandelen

Berenberg verhoogt koersdoel Basic-Fit

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft donderdag het koersdoel voor Basic-Fit verhoogd van 42,00 naar 43,00 euro bij handhaving van het Houden advies.

De jaarcijfers van Basic-Fit lieten vorige week zien dat het bedrijf met de nodige tegenwind te kampen had aan het begin van het jaar. Het herstel werd vertraagd door de aanhoudende restricties om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen.

Berenberg merkte een bepaalde alertheid op in de outlook van Basic-Fit voor 2022. Hoewel de plannen van Basic-Fit om de Duitse markt te betreden een nieuwe mijlpaal zijn voor het bedrijf, zijn er zorgen over de stevige concurrentie in deze markt, aldus Berenberg.

Het aandeel Basic-Fit sloot woensdag op 40,94 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.