Europa - 28 augustus 2020 - Aandelen

Berenberg verhoogt koersdoel Alfen flink

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft vrijdag het koersdoel voor Alfen flink verhoogd van 40,00 naar 51,00 euro bij handhaving van het Houden advies.

Analisten van Berenberg verhoogden de ramingen voor de korte termijn en kwam tot een hoger koersdoel na de sterke halfjaarresultaten en een gesprek met het bestuur enkele dagen geleden.

Berenberg erkent dat het bestuur goede vooruitgang boekt in het behalen van de middellangetermijndoelstellingen en ziet Alfen als een van de grote winnaars van de energietransitie in Europa.

Tegelijk zijn de marktvorsers van mening dat de risico’s en rendementen met elkaar in balans zijn na de sterke rally van het aandeel. Berenberg merkte op dat de waarde van het aandeel dit jaar al bijna is verviervoudigd. Het voorziene groeitraject op korte termijn is volgens de analisten voldoende ingeprijsd en het Houden advies werd dan ook gehandhaafd.

Het aandeel Alfen sloot donderdag 1,0 procent lager op 59,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.