Europa - 26 februari 2020 - Beursbrink

Berenberg trekt koersdoel Alfen flink op

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft woensdag het koersdoel voor Alfen verhoogd van 26,00 naar 34,50 euro met een onveranderde koopaanbeveling. Dit bleek uit een rapport van de zakenbank.

De analisten van Berenberg besloten hun taxaties te verhogen nadat Alfen met de jaarcijfers kwam en zij op roadshow waren met de directie van het bedrijf.

De omzetraming voor de korte termijn werd door de analisten met 6 procent verhoogd. Tussen 2020 en 2022 zal de omzet van Alfen een samengestelde groei van 26 procent per jaar laten zien, denkt de bank nog altijd.

In combinatie met een hogere brutomarge, rekenen de analisten op een 30 procent hogere aangepaste EBIT en winst per aandeel op korte termijn.

Berenberg blijft Alfen beschouwen als één van de winnaars van de energietransitie die in Europa plaatsvindt. In het beste geval ziet Berenberg de koers zelfs oplopen naar 90,00 euro. Dit is 10 euro meer dan Berenberg eerder dacht.

Het aandeel Alfen sloot dinsdag op 25,50 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.