Europa - 23 november 2020 - Aandelen

Bemoedigende groeicijfers bij Prosus

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Prosus laat bemoedigende progressie zien bij de ecommerce-bedrijven, afgezien van Tencent, maar vooral het aandeleninkoopprogramma zal de korting op het aandeel late dalen. Dat stelde Jefferies maandag in een rapport.

Volgens de analisten van de zankenbank versnelde de autonome groei van de e-commerce-investeringen van Prosus van 28 naar 51 procent, in het afgelopen halfjaar, met indrukwekkende resultaten bij iFood, eMag, PayU en EdTech. Ook de marktplaatsen en Swiggy herstelden sterk in het afgelopen kwartaal.

De kasstroom van 370 miljoen dollar is ook positief.

Het aandeleninkoopprogramma zal binnenkort van start gaan en de aanjager zijn voor een vermindering van de korting die het aandeel biedt op de intrinsieke waarde van momenteel zo’n 33 procent.

Jefferies heeft een Houden advies met een koersdoel van 83,00 euro.

Het aandeel Prosus noteerde maandag 2,2 procent hoger op 93,04.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.