Europa - 19 januari 2022 - Aandelen

Belgische overnameprooi voor Sligro

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Sligro is een mogelijke kandidaat om de Metro-winkels die in België in de etalage staan over te nemen. Dit schrijven analisten van ING woensdag.

Het betreft de groothandelsactiviteiten en de bevoorrading van hotels.

Sligro heeft zich de afgelopen jaren versterkt in België met de overnames van ISPC en Java Foodservice. En ondanks de coronacrisis is de balans van Sligro op orde volgens ING. “Dat biedt ruimte om van de pandemie te profiteren en marktaandeel te winnen in België”, meent Hans D’Haese.

“In de afgelopen twee jaar had het management van Sligro andere zaken aan het hoofd, maar het is duidelijk dat deze kans om een flinke sprong voorwaarts te maken op de Belgische markt past in de groeiplannen van Sligro”, zei de analist.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.