Nederland - 22 januari 2019 - Luchtvaart

Analisten positief over Air France-KLM

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Analisten van zowel Morgan Stanley als UBS lieten zich dinsdag positief uit over Air France-KLM.

Morgan Stanley verhoogde het advies voor Air France-KLM van Gelijkgewogen naar Overwogen en paste het koersdoel aan van 10,60 naar 12,00 euro. UBS verhoogde het koersdoel van 9,75 naar 10,15 euro, maar handhaafde het advies op Neutraal.

Volgens de analisten van Morgan Stanley zit de macro-economie luchtvaartmaatschappijen tegen, net als de grondstofprijzen en de valutamarkten. Dit zorgt voor druk op de aandelenkoersen in 2019. Het is volgens de Amerikaanse zakenbank dan ook zoeken naar maatschappijen die het heft in eigen hand nemen en maatregelen treffen om met deze tegenwind om te gaan. Volgens Morgan Stanley zijn dit Air France-KLM en het Duitse Lufthansa, dat ook een Overwogen advies kreeg. Prijsvechters easyJet en Ryanair werden, net als IAG, juist afgewaardeerd.

Het aandeel Air France-KLM won dinsdag 3,1 procent op 10,53 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.