Europa - 14 december 2020 - Aandelen

Amerika’s leidend voor groei Arcadis

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De Amerika’s zijn leidend voor de groeiambities van Arcadis. Dit concludeerde marktanalist Quirijn Mulder van ING maandag op basis van de gesprekken die het ingenieursbureau voerde met Amerikaanse beleggers tijdens een bijeenkomst van ING in New York.

“In de discussie met Amerikaanse beleggers was er veel aandacht voor de mogelijkheden van Arcadis in de Verenigde Staten in het kader van mogelijke stimuleringsprogramma’s”, zei Mulder.

Arcadis mikt op een groei van circa 5 procent, waarbij het concern met name kansen ziet in milieudiensten voor bedrijven en in water. “Beide activiteiten zullen profiteren van de toenemende vraag in verband met klimaatverandering, de energietransitie en niet alleen in de Verenigde Staten, maar in het algemeen”, zei Mulder.

Met dat in het achterhoofd zouden de margedoelstellingen van meer dan 10 procent prima gehaald kunnen worden, terwijl een sterke kasstroom ruimte biedt voor overnames en de uitkering aan aandeelhouders, zei Mulder.

“Al met al een positief verhaal”, concludeerde de analist. Het bedrijf is volgens Mulder klaar om betere prestaties te laten zien dat het de afgelopen jaren deed.

Arcadis staat bij ING op de favorietenlijst voor de Benelux met een koopadvies en een koersdoel van 27,50 euro. Het aandeel Arcadis noteerde maandag op een groen Damrak 0,9 procent hoger op 26,18 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.