Nederland - 6 juli 2018 - Europa

ABN AMRO verlaagt koersdoel Randstad

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO heeft het koersdoel voor Randstad verlaagd van 59,00 naar 52,00 euro met een ongewijzigd Houden advies. Ook zette de bank de uitzender op de lijst met minst favoriete aandelen.

De analisten besloten tot de koersdoelverlaging vanwege de aankomende kwartaalresultaten, die op 24 juli bekend worden gemaakt. De vergelijkingsbasis is in het tweede kwartaal veel moeilijker dan die in het eerste kwartaal was, “en we rekenen op een vlakke aangepaste EBITA marge van 4,5 procent en een EBITA van 273 miljoen euro”.

Daarbij voorzien de analisten dat de operationele verliezen van Monster aanhielden. De marktvorsers wezen erop dat deze week inmiddels de vierde CEO van Monster in vijf jaar tijd aan zijn klus is begonnen.

Ook voor heel 2018 mikt ABN AMRO op een vlakke marge-ontwikkeling.

Het aandeel Randstad won vrijdag 0,6 procent op 50,66 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.