Nederland - 11 december 2018 - Dividend

ABN AMRO plaats Wereldhave op kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO heeft dinsdag het advies voor Wereldhave verhoogd van Houden naar Kopen, maar verlaagde het koersdoel van 35,00 naar 33,00 euro. Het aandeel is volgens de analisten relatief goedkoop, na de recente koersafstraffing.

De koopaanbeveling volgde op de aanstaande desinvestering van Itis, een winkelcentrum in de Finse hoofdstad Helsinki.

De bank is van mening dat het vastgoedfonds hierdoor beter gepositioneerd zal zijn om zijn activa te ontwikkelen, met name in België.

Belangrijke aanjagers voor het aandeel zijn volgens ABN AMRO onder andere de verlaging van het risicoprofiel na de Finse desinvestering, de aanvullende waardegroei in België en het feit dat het vastgoedbedrijf voldoende financiering heeft voor zijn plannen, terwijl ook het dividend gegarandeerd is.

Het aandeel Wereldhave noteerde dinsdag op een groen Damrak 5,6 procent hoger op 28,57 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.