Nederland - 29 mei 2018 - Vastgoed

WDP versterkt samenwerking met The Greenery

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) WDP heeft met de verhuur van een nieuw te ontwikkelen distributiecentrum in Bleiswijk de samenwerking met The Geenery weten te versterken. Dit stelden analisten van KBC Securities dinsdag in een rapport.

Het betreft een distributiecentrum van circa 8.000 vierkante meter in het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk, zo werd vanochtend bekend. De marktvorsers bleken te spreken over de locatie van het distributiecentrum, vooral met het oog op binnenlandse distributie.

De analisten merkten op dat The Greenery nog twee andere panden huurt van WDP in Breda en Barendrecht, goed voor een totaal huuroppervlakte van circa 100 vierkante meter of 3,1 procent van de totale vastgoedportefeuille van WDP.

Ook prezen de analisten de strategische keuze van WDP om naast de distributiecentra ruimte vrij te houden voor mogelijke uitbreidingen, zodat snel kan worden ingespeeld op de wensen van huurders.

KBC handhaafde het Houden advies op WDP met een koersdoel van 95,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.