Nederland - 24 juli 2019 - Banksector

UBS zet koopadvies op Adyen

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) UBS is gestart met het volgen van Adyen met een koopaanbeveling en een koersdoel van 850,00 euro. Dit maakte de Zwitserse bank woensdag bekend.

Dit koersdoel biedt een opwaarts potentieel van circa 20 procent.

De analisten van UBS vinden Adyen de beste keuze voor een betaalbedrijf in Europa. Dit is vooral te danken aan het geïntegreerde betaalplatform van het Nederlandse bedrijf in combinatie met een uniek klantenbestand. “Dit biedt een substantieel concurrentievoordeel”, aldus UBS.

Naast een goede technologie biedt Adyen volgens de analisten ook lage prijzen in vergelijking met sectorgenoten. Dit terwijl het aandeel Adyen goedkoper geprijsd is dan dat van sectorgenoten op basis van zijn groeipotentieel.

UBS rekent op een samengestelde jaarlijkse groei van 38 procent tot en met 2023, 7 procentpunt meer dan de consensus.

Het aandeel Adyen sloot woensdag op 703,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.