Nederland - 7 augustus 2018 - Banksector

UBS verlaagt koersdoel Flow Traders flink

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft dinsdag het koersdoel voor Flow Traders verlaagd van 34,00 naar 27,00 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

De analisten van de Zwitserse bank verlaagden de winstramingen voor de flitshandelaar vanwege de zwakker dan verwachte resultaten in Europa afgelopen kwartaal. De winstraming voor 2018 ging met 4 procent omlaag en voor 2019 en 2020 waren de neerwaartse bijstellingen 16 en 15 procent respectievelijk.

Momenteel is het een rustige periode voor Flow Traders, vanwege de zomerdip, en in de komende maanden zullen er dan ook maar weinig aanjagers voor de koers zijn, denkt analist Michael Werner, wijzend op de volumedaling in juli voor ETF’s van 32 procent op maandbasis en 18 procent op jaarbasis. Volgens Werner gaat het om de zwakste maand sinds eind 2016.

Overigens denkt UBS wel dat de marktvolatiliteit in 2019 weer zal stijgen.

Het aandeel Flow Traders handelde dinsdag op een groen Damrak een procent lager op 25,94 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel