Nederland - 19 december 2017 - Banksector
door REDACTIE BEURSBRINK

UBS verlaagt koersdoel Flow Traders

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft dinsdag het koersdoel voor Flow Traders verlaagd van 23,50 naar 21,50 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

De volumes in ETF’s trekken aan, aldus de analisten van de Zwitserse bank, maar blijven onder de niveaus die werden gezien in 2016 en de eerste helft van 2017. De volatiliteit op de aandelenmarkten moet volgens de zakenbank flink aantrekken om de activiteit in ETF’s verder op te voeren en weer op het niveau van 2015-2016 te komen.

UBS verlaagde de winstverwachtingen voor Flow Traders tussen 2017 en 2019 met 8 tot 12 procent. De bank mikt wel op een gemiddelde jaarlijkse omzetgroei voor de flitshandelaar van 26 procent in de komende drie jaar.

Het aandeel Flow Traders handelde dinsdag 0,2 procent lager op 20,39 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.