Nederland - 20 november 2018 - Retail

UBS haalt Ahold Delhaize van verkooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft dinsdag het advies voor Ahold Delhaize verhoogd van Verkopen naar Neutraal en stelde het koersdoel opwaarts bij van 18,00 naar 22,00 euro.

De verlagingen van de consensus waarop UBS rekende, kwamen er niet en zullen er vermoedelijk ook niet meer komen. En daarom besloten de analisten het aandeel van de verkooplijst te halen.

Volgens UBS verrasten de vorige week gepresenteerde plannen voor de kosten op de middellange termijn positief. De investeringen die Ahold Delhaize in Stop & Shop en online wil doen, zal volgens de bank helpen om het marktaandeel op peil te houden.

“Uitdagingen blijven er, maar er zit meer ruimte in het model dan we dachten”, aldus de analisten. Zij gaven aan er vertrouwen in te hebben dat Ahold Delhaize de eigen doelen zal halen, zoals in het verleden ook gebeurde.

Het aandeel Ahold Delhaize daalde dinsdag op een rode beurs 0,8 procent naar 22,71 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.