Nederland - 24 februari 2024 - Beursbrink
door AMY YASSIM

Trump verandert van mening over Bitcoin

Voormalig president Donald Trump lijkt zijn houding vergeleken met Bitcoin te heroverwegen. In een recente uitzending op Fox News gaf Trump aan dat hij “kan leven” met Bitcoin, ondanks eerdere kritiek. Trump zei dat enige regulering waarschijnlijk nodig was, maar veel mensen omarmen het.

—Lees ook: Gratis gids: 10 regels om succesvol in crypto te investeren

Trump’s standpunt over Bitcoin

In januari verklaarde Trump dat hij nooit centrale bank digitale valuta in de VS zou toestaan. Zo’n valuta zou de federale overheid absolute controle geven over jouw geld, volgens Trump.

Recentelijk werd hij op Fox News gevraagd of hij Bitcoin zou omarmen, gezien de decentralisatie en interesse van jongeren. Hij erkende dat veel mensen Bitcoin gebruiken en dat het een eigen leven heeft gekregen.

Trump gaf verder aan:

“Steeds meer zie ik mensen Bitcoin willen gebruiken om te betalen, en dat is interessant om te zien. Dus ik kan er wel mee leven, op de een of andere manier.”

—Lees ook: Makkelijkste manier om geld te verdienen met crypto

Bron: The Block
Foto: iStock


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.