Nederland - 20 september 2022 - beleggen
door RAJA SPEET

Tijd voor wat herstel op de beurzen

Voor de Optie Trader, een van de producten die we voeren bij BeursBrink, zijn onze traders vorige week vrijdag long gegaan op Apple. Het aandeel is recent teruggevallen en wij verwachten herstel. Waarbij we calls hebben gekocht.

Voor beleggers die nog niet van de Optie Trader hebben gehoord: het is een tradingdienst waarbij onze traders in een Telegram-kanaal delen welke trades ze nu kansrijk vinden.

Apple calls

Neem bijvoorbeeld onze jongste trade, van afgelopen vrijdag, op Apple:

De Optie Trader kan verschillende optieposities uitvoeren:

  • Calls en puts
  • Optiespreads
  • Schrijven van puts

Waarbij het merendeel van de tijd directioneel wordt ingespeeld met calls en puts.

Hoe ontvang je de trades?

Alle alerts worden via Telegram verstuurd. Dat is een gratis app, vergelijkbaar met Whatsapp.

Het werkt bij ons heel simpel:

1. Je abonneert en krijgt daarna een inlogcode op Beursbrink.com
2. Op de website vind je dan de aanmeldinstructies voor Telegram
3. Binnen 2 minuten krijg je de alerts real-time doorgestuurd!

Telegram werkt op mobiel, maar doet het ook op iPad, laptop, computer of op diverse merken tablets.

Onze traders sturen dan updates van posities en nieuwe trades door per Telegram. Die ontvang je dus altijd direct zodra ze de trade uitsturen. Geen gedoe meer met vertraagde mailtjes of overijverige spamfilters!

De Optie Trader is er per maand (39,95 euro) of per jaar (399 euro).


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.