Nederland - 8 februari 2018 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Sterke groeicijfers Intertrust

(ABM FN-Dow Jones)  Intertrust lijkt een sterk kwartaal achter de rug te hebben voor wat betreft de autonome groei en de marges. Dit stelde Morgan Stanley donderdag in een rapport, waarin de Amerikaanse zakenbank ook wat vraagtekens bij de kwartaalcijfers zette.

Zo blijft het aantal juridische entiteiten dalen, wat wordt gecompenseerd door een hogere omzet per entiteit. De prestaties van de divisies zijn gemengd en wisselvallig. Zo was de autonome groei in Luxemburg nu zwak op 1 procent, tegen 20 procent een kwartaal eerder, terwijl Nederland juist een sterke 8 procent groei neerzette, na een omzetdaling van ruim 2 procent een kwartaal eerder.

De algehele groei is echter sterk, aldus Morgan Stanley, met een autonome kwartaalgroei van 7,2 procent die ruim boven de 4,4 procent die Morgan Stanley voorzag, uitkwam. En ook het cijfer voor het hele jaar lag met 4,4 procent ruim boven de verwachte 3,5 procent.

Het EBITA-resultaat van 51 miljoen is verder eveneens ruim boven de verwachting van 46 miljoen van Morgan Stanley en wijst op een marge van 40 procent, waar de bank op 38 procent rekende.

De doelstellingen voor 2018 zijn niet gewijzigd. Een strategische update van de nieuwe CEO wordt verwacht in de tweede helft van het jaar.

Morgan Stanley heeft een Gelijkgewogen advies en koersdoel van 15,90 euro op Intertrust.

Het aandeel Intertrust sloot woensdag 2,3 procent hoger op 14,44 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.