Nederland - 25 april 2018 - Technologie
door REDACTIE BEURSBRINK

Sterke autonome omzetgroei ICT Group

(ABM FN-Dow Jones) ICT Group heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een sterke autonome omzetgroei gerealiseerd. Dit stelde analist Johan van den Hooven van NIBC woensdag in reactie op de kwartaalcijfers van de automatiseerder.

Volgens de analist blijven de autonome omzettrends gunstig met een verwachte jaargroei van zeven procent. Het bedrijfsresultaat (EBITDA) kon in lijn met de verwachtingen van NIBC met 17 procent groeien. De marge was “grofweg” in lijn met de 11,4 procent in 2017. In de eerste helft van vorig jaar liep de marge op met 0,6 procentpunt, waarna deze in de tweede jaarhelft weer wat terugzakte.

NIBC handhaafde het Accumuleren advies op ICT Group met een koersdoel van 15,00 euro. Op een rood Damrak koerste het aandeel woensdagochtend 5,6 procent lager op 14,40 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.