Nederland - 8 november 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Solide resultaten Ahold Delhaize

(ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize heeft solide omzet- en resultaatcijfers over het derde kwartaal gepresenteerd, met goede prestaties op het gebied van marktaandelen in de meeste regio’s. Dat schreef analist Matthias Maenhaut van ING woensdag in reactie op de kwartaalrapportage van het Nederlands-Belgische supermarktconcern.

De marktvorser merkte op dat in grote lijnen de outlook voor 2017 werd herhaald en dat de eerste uitspraken voor 2018 conform verwachting waren, met inachtneming van een verhoging van de verwachte kapitaalbestedingen.

Om vertrouwen uit te stralen, kondigde het bedrijf tevens een nieuw aandeleninkoopprogramma ter waarde van 2 miljard euro aan, merkte Maenhaut op.

De analist verwacht dat op basis van deze rapportage de consensus voor het onderliggend operationeel resultaat voor heel 2017 met 2 procent omhoog zal gaan.

ING houdt op Ahold Delhaize een koopadvies met een koersdoel van 21,00 euro. Het aandeel noteerde woensdag 5,1 procent hoger op 17,00 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.