Nederland - 19 juli 2018 - Retail

Sligro toont goede onderliggende versnelling

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Sligro Food Group laat met de resultaten over het eerste halfjaar een goede onderliggende versnelling zien, maar de winstgevendheid bij Food Service was zwakker dan verwacht. Dit schreef KBC Securities donderdag in een analyse van de cijfers van de onderneming.

De analisten zien door het eerste halfjaar heen een verbetering in het tweede kwartaal ten opzichte van het eerste kwartaal, maar wijzen daarbij wel op de zwakte in de marges, die kan gaan teleurstellen.

De marktvorsers verwachten dat de reorganisatie leidt tot meer efficiency in de toekomst. Als de overgenomen activiteiten van Heineken zijn geïntegreerd en de interne aanpassing zijn verricht voorzien zij een herstel van de marges.

Het besluit Emté volledig te desinvesteren getuigt in de ogen van KBC Securities van een hoge mate aan vertrouwen in de toekomst.

KBC Securities bevestigt donderdag zijn koopadvies op het aandeel Sligro Food Group met een koersdoel van 51,00 euro.

Op een vlak Damrak noteerde het aandeel donderdagochtend 5,9 procent lager op 43,15 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel