Nederland - 27 juli 2018 - Technologie

Resultaten Flow Traders vallen tegen

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Flow Traders over het afgelopen kwartaal kwamen lager uit dan de consensus van analisten. De marktvolatiliteit was tegenvallend en dat had een groter dan voorziene impact op het handelsinkomen van de flitshandelaar. Dit stelde analist Rosine van Velzen van ING vrijdagochtend.

Flow Traders behaalde in het tweede kwartaal een handelsinkomen van 53,8 miljoen euro en een EBITDA van 19,4 miljoen euro. De consensus lag volgens ING op een handelsinkomen van 58,2 miljoen euro en voor de EBITDA werd gerekend op 24,3 miljoen euro.

Analist Van Velzen denkt dat het derde kwartaal zwak is begonnen, maar ze meent toch dat de strategie voor de lange termijn volgens plan verloopt. Een positief punt is ook dat het interim-dividend met 1,35 euro hoger is dan de consensus van 0,84 euro.

ING handhaaft het Houden advies voor Flow Traders, evenals het koersdoel van 38,00.

Het aandeel Flow Traders noteerde vrijdag 10 procent lager op 25,68 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.